937 52 20 54 info@mts.cat

A l’empresa MTS comptem amb una àmplia experiència en el disseny de carnisseries i espais comercials.

Els temps canvien i les tendències també. La proliferació de supermercats i grans superfícies suposa, avui dia, una gran competència. Una de les solucions és la renovació del disseny de les carnisseries per conservar i atraure clients.

Qualitat, producte de proximitat, servei personal, tracte directe i tradicional són els punts forts del petit comerç per poder competir amb aquestes grans empreses. I en aquesta línia, en disseny de les carnisseries s’ha d’actualitzar, oferint una bona exposició i il·luminació del producte.

La tendència d’aquests temps en el disseny de carnisseries es dirigeix cap a consumidors exigents, que busquen productes de qualitat i proximitat al millor preu. Sigui una parada de mercat o local comercial el disseny de carnisseries evoluciona per oferir una imatge atractiva, entre la tradició i l’avantguarda, materials atractius però pràctics i una il·luminació específica per potenciar els matisos de la carn fresca.

Amb més de 30 anys d’experiència, a MTS creem dissenys de carnisseries atractius, per fer que un negoci destaqui i es diferenciï d’altres comerços.

PRODUCTE DE QUALITAT I UNA IMATGE ATRACTIVA AMB UN DISSENY DE CARNISSERIA INNOVADOR ÉS LA CLAU PER ACTIVAR LES VENDES

En primer lloc, per aconseguir crear un disseny de carnisseria idoni per a cada negoci, és imprescindible conèixer el producte que es ven, que tipus de client es té o interessa arribar a tenir i com es realitzen els processos de treball i l’exposició del producte. Estudiant aquestes característiques, així com personal, mode de cobrament de les vendes, campanyes o promocions estacionals, etc. comencem a elaborar un projecte de disseny de carnisseria exclusiu adaptat a les mesures del local o parada de mercat.

OPTIMITZACIÓ DE L’ESPAI DEL LOCAL PER A LA DISTRIBUCIÓ ADEQUADA DE LA ZONA DE TREBALL I L’ESPAI DEL CLIENT.

Un disseny de carnisseria amb un look actual, proporciona personalitat a l’establiment i obté que els productes de la botiga captin l’atenció de manera immediata, però és important utilitzar materials adequats, pràctics i duradors.

Un altre punt rellevant en el disseny d’una carnisseria és la il·luminació. La carn fresca requereix una tonalitat determinada per realçar els seus tons vermells i proporcionar una imatge de frescor immillorable.

A MTS som fabricants de vitrines frigorífiques a mida i específiques per a carn fresca i productes precuinats. La refrigeració adequada i la vitrina frigorífica són protagonistes en els nostres dissenys de carnisseries. En estar fabricades a mida, s’adapten perfectament a les característiques del local o parada de mercat i les seves mesures, materials i disseny encaixen perfectament en la imatge general del conjunt del disseny de la carnisseria, siguin de venda tradicional, autoservei siguin una combinació d’ambdues.

 

PRESSUPOSTOS SENSE COMPROMÍS I OBERTS A CADA NECESSITAT O MODEL DE NEGOCI

La manera de col·laborar en el disseny de la seva carnisseria dependrà de les seves necessitats. Realitzarem un pressupost detallat, tant si es tracta de subministrar únicament la vitrina frigorífica, fer una petita intervenció per renovar l’estil del comerç superficialment o una rehabilitació claus en mà, nosaltres ens adaptarem a l’opció que més li convingui. Si es tracta d’una obertura de llicència nova, els ajudarem i acompanyarem en el procés d’ajustar-se a normatives, presentació de projecte i aconseguir certificats d’instal·lacions.

PROJECTES 3D, UNA APROXIMACIÓ MOLT REAL DEL RESULTAT FINAL DEL DISSENY DE LA CARNISSERIA

Els nostres projectes per a obres completes de disseny de carnisseries es componen de planta distribució 2D del local o parada de mercat, pressupost detallat per partides per conèixer el cost de cada apartat i disseny 3D, amb materials reals proposats en el pressupost, colors i formes que mostren de manera molt propera a la realitat el resultat final.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a pressupostos o qualsevol consulta en info@mts.cat  o en el 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?