937 52 20 54 info@mts.cat

Parades de Mercat

[vc_row][vc_column][tz-title tz_type=”2″ tz_title=”Parades de Mercat”][/vc_column][/vc_row][vc_row tz_row_type=”grid”][vc_column][vc_column_text]Busquem solucions concretes per la vostra parada de mercat, optimitzant  l’espai, estudiant les vostres necessitats i adaptant-les a les noves exigències del mercat. Es necessari optimitzar els processos de treball i augmentar la productivitat. La renovació és el camí lògic d´activar les vendes.

Dins l’espai reduït d´una parada de mercat, donem especial importància a l’ergonomia, que és la disciplina que s´encarrega del disseny de llocs de treball, eines i tasques, de manera que coincideixin amb les característiques fisiològiques, anatòmiques psicològiques i les capacitats del treballador. Busquem l´optimització dels tres elements del sistema, humà-màquina-ambient.

BRAGULAT1

Actualitzem l’estètica del comerç tradicional. 

El nostre objectiu es millorar el vostre negoci. Mirant al futur, però respectant el passat. Aprofitant la vostra experiència, però adaptant-la a les noves tendències del comerç actual.

Us oferim un servei integral, distribució de l’espai, disseny de la parada, execució de l´obra, disseny corporatiu, merchandising i llicències.

 

aviram4[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?