937 52 20 54 info@mts.cat

INTERIORISME I DECORACIÓ COMERCIAL

LA IMATGE I LA COMUNICACIÓ D´UN DISSENY SÓN PUNTS CLAU EN UN LOCAL COMERCIAL.

Un dels primers passos que fem a MTS Interiorisme Comercial, és establir la marca de la seva empresa com a eix conductor de l’harmonia amb el seu comerç. Tot és un conjunt i tot suma. Donem importància i rellevància a la marca comercial perquè es reconegui ràpidament davant els clients, perquè es familiaritzin visualment amb l’empresa a través de l’ús d’elements gràfics representatius que transmetin un concepte coherent.

comericial interiorismo mts
mts comercial interiorisme
comercial mts interiorismo
interiorismo mts

ESPECIALISTES

Decoració de botigues d’alimentació

Decoració botigues d’alimentació

Dissenyem una imatge guanyadora per al seu negoci amb un efecte WOW.

El disseny corporatiu ajuda a un comerç a exposar-se d’una manera atractiva i acurada, creant al mateix temps confiança als seus clients. El disseny de la seva imatge corporativa és un aspecte fonamental en qualsevol projecte de branding per crear un efecte positiu en la ment i el cor dels compradors, influint en el seu propòsit de compra.

Des de MTS Interiorisme Comercial dissenyem la imatge visual de la seva marca, potenciant els seus productes, serveis, missatges i comunicació.

Oferim un servei 360° per aconseguir l’èxit del seu negoci.

Oferir un bon producte o servei és molt important de cara al client. Però, de què serveix això si l’empresa no pot ser identificada fàcilment pels clients potencials?

Servei personalitzat

Sol·lució 360º

Assessoria desde l'inici fins al final de l'obra

Garantia de satisfacció

Realitzem la reforma integral del seu local comercial.

D’altra banda, en el nostre departament tècnic oferim assessorament per al desenvolupament i construcció de mobiliari exclusiu. El nostre equip l’acompanyarà durant tot el procés de reforma integral del seu local comercial.

En les imatges anteriors podeu veure exemples de decoració de botigues d’alimentació i de la reforma general amb la decoració d’interior de carnisseries.

MTS – Disseny Botigues-

Qualsevol dubte o consulta que tingui

TRUQUINS

(+34) 937 52 20 54
La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?