937 52 20 54 info@mts.cat

Barcelona és una de les poques ciutats del món que pot presumir d’una xarxa de trenta-nou mercats.

Més enllà de ser el reflex de la història de la ciutat i la seva aportació a la qualitat de vida dels ciutadans com a impulsors d’una dieta sana i equilibrada, els mercats de Barcelona miren al futur amb la introducció de nous serveis d’acord amb les necessitats comercials del segle XXI. Compres online, repartiment a domicili, àrees wi-fi, aparcament, servei de consigna o punt d’informació són alguns dels serveis extres que ofereixen molts mercats de la ciutat.

D’aquí la importància de seguir aquesta evolució pel que fa a la imatge i la renovació de les parades del mercat.

Cada parada forma part d’un conjunt dins d’un mercat, però és un negoci en si mateix, i renovar la seva imatge és la millor manera d’activar les vendes i poder destacar de la competència.

Des de MTS, posem a la teva disposició la nostra experiència de més de 30 anys en el disseny i muntatge integral de parades de mercat.

A més de l’interiorisme, coordinem la intervenció dels professionals que participen al muntatge, fabriquem mobiliari, i vitrines frigorífiques de polièster o inoxidable a mida.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per realitzar un pressupost sense compromís a mts@mts.cat o al 937 522 054

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?