937 52 20 54 info@mts.cat

L´obrador és una part important d´un comerç d’alimentació.

A més de ser el lloc on es produeix o acaba el producte que es ven, pot convertir-se, en alguns casos, en un reclam si es dissenya de manera que es vegi des d’on es troba el client, oferint un plus de transparència, artesania i neteja.

És imprescindible fer un estudi exhaustiu de les necessitats de l’empresa i de les rutines de treball del personal. Adaptar-se a les dimensions del local comercial o parada de mercat optimitzant l’espai.

A mts.cat, tenim una àmplia experiència en la construcció a mida de mobiliari inoxidable. Mobles refrigerats, taules de treball, piques, rentamans, armaris, prestatgeries….

En un constant esforç per innovar i millorar la qualitat del nostre mobiliari, construïm sota estrictes controls de qualitat i seguretat.

Per a qualsevol assessorament tècnic, i pressupost sense compromís, estem a la seva disposició en mts@mts.cat o al telèfon 937 522 054.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?