937 52 20 54 info@mts.cat

VITRINES FRIGORÍFIQUES

A MTS INTERIORISME COMERCIAL SOM FABRICANTS DE VITRINES FRIGORÍFIQUES A MIDA  AMB MÉS DE 25 ANYS D´EXPERIÈNCIA

Vitrines a mida per botigues

Les nostres vitrines frigorífiques a mida estan construïdes amb materials d’alta qualitat i seguint els estàndards de qualitat i protecció del medi ambient.

En tractar-se de vitrines construïdes a mida, són exclusives i dissenyades de manera específica per a cada negoci, i per això ens adaptem a cadascun dels nostres clients.

En funció de les necessitats del local comercial i del negoci, fabriquem la vitrina frigorífica exclusiva en disseny, mides i materials, perquè s’integri de manera natural en el conjunt del disseny del local.

Des de MTS Interiorisme Comercial dissenyem i fabriquem vitrines frigorífiques què garanteixen l’òptima conservació d’aliments frescos gràcies a una idònia instal·lació frigorífica concreta per a cada tipus de producte.

LA IMPORTÀNCIA DEL FRED EN UNA VITRINA FRIGORÍFICA

Factors a tenir en compte a l’hora de triar una vitrina expositora frigorífica

No totes les vitrines expositores són iguals. Cada producte fresc té unes característiques de conservació diferent i a l’hora d’escollir una vitrina frigorífica cal tenir en compte el què es ven, com es ven i on es ven.

Un sistema de fred adequat per a cada producte és el més important a l’hora de determinar la vitrina frigorífica que cobrirà les necessitats determinades d’un negoci.

Conservació dels aliments en la vitrina expositora frigorífica

No és el mateix el nivell de temperatura i humitat que necessita la vitrina expositora d’una carnisseria o polleria, què la d’una xarcuteria o especialitats de formatges. Amb el correcte sistema de fred per a cada tipus de producte, el client apreciarà el producte en perfecte estat i aspecte.

Un sistema de fred adequat a cada producte és el més rellevant per determinar la vitrina frigorífica que cobrirà les necessitats determinades d’un negoci.

mts refrigeradas vitrinas
vitrinas frigorificas mts cat
vitrina refrigerada
mts refrigerada vitrina

ESPECIALITSTES

Vitrines per botigues

Pressupost sense compromís de Vitrines expositores refrigerades

Experiència en la fabricació de vitrines refrigerades a mida.

Tenint en compte la importància d’una correcta elecció del fred en la vitrina frigorífica expositora, és bàsic assessorar-se per una empresa especialitzada. A MTS Interiorisme Comercial estudiem cada cas individualment i tenim en compte les necessitats concretes de cada client.

Avui en dia hi ha una gran oferta de vitrines refrigerades estàndard, construïdes en sèrie, que no ofereixen les prestacions adequades. El fred no rendeix, l’eficiència energètica no és l’adequada, ressequen el producte i, per tant, fan que els aliments tinguin un aspecte què no és l´adequat per la venda.

Cal assegurar-se de què els materials empleats siguin d’òptima qualitat, per garantir un correcte rendiment del sistema de fred i que els aliments exposats es conservin adequadament dintre de les vitrines refrigerades fetes a mida.

FABRICANTS DE VITRINES

En funció del tipus de producte que s’exposa, i de la forma de vendre de cada negoci, és convenient escollir entre els diferents tipus d’instal·lació frigorífica.

vitrina frigorifica a medida

A MTS Interiorisme Comercial construïm vitrines frigorífiques diferents i exclusives per a cada negoci.

–Vitrines refrigerades de fred ventilat o estàtic:Ideals per carnisseries, xarcuteries, fleques, pastisseries, etc.

De venda convencional o d’autoservei.

 Murals refrigerats: Conservació de productes frescos i venda de lliure servei.

vitrina frigorifica a medida

AUGMENTA LES TEVES VENDES GRÀCIES A LES NOSTRES VITRINES EXPOSITORES A MIDA

Experiència en la fabricació de vitrines refrigerades a mida.

Mostrar bé el producte que es venen i conservar-lo en perfectes condicions, és una cosa essencial per a tots els negocis d’alimentació. I sens dubte, per als clients és primordial a l’hora de comprar. A MTS Interiorisme Comercial treballem en el disseny del seu local comercial i fabricació de mobiliari comercial, amb la finalitat d’augmentar les seves vendes. Aquesta és la nostra major satisfacció!

Refrigeració d’aliments

La refrigeració és el procés termodinàmic on s’extreu la calor de l’aliment baixant la seva temperatura. L’objectiu és conservar els aliments durant un temps prolongat.

En una botiga d’alimentació, és imprescindible tenir una vitrina frigorífica que garanteixi les condicions per a un bon refredament de l’aire i la temperatura.

Refrigeració de la carn

El fred elimina la calor natural de la carn i amb això es frena el procés de descomposició d’aquesta. Llavors el procés s’aconsegueix de diverses formes:

Refrigeració per circulació natural de l’aire o estàtic. S’empra en vitrines refrigerades amb poca profunditat o en què no es presenta una gran quantitat de gènere.

La més adequada per a la carn, evita que es ressequi i manté el seu nivell d’humitat natural.

Refrigeració per aire forçat o ventilat.

S’utilitza en vitrines refrigerades amb profunditat de superfície d’exposició o a on el volum del gènere a exposar és considerable. La temperatura és constant en tota la vitrina, però és menys recomanable, ja que pot assecar més la carn. Per mantenir una temperatura constant en vitrines refrigerades tipus mural o autoservei, és convenient tenir-los tancats amb portes o cortines aïllants.

En una vitrina refrigerada, la temperatura idònia per a la conservació de la carn és de 0° a 2°.

MTS – Diseny Botigues-

Qualsevol dubte o consulta que tingui

TRUQUINS

(+34) 937 52 20 54
La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?