937 52 20 54 info@mts.cat

Vitrines murals refrigerades

Les vitrines murals refrigerades són un tipus de maquinaria indispensable en els establiments dedicats a la comercialització d’aliments, ja siguin botigues, petits supermercats o grans magatzems.

Normalment solen ser vitrines obertes, de manera que no hi poden existir barreres entre el consumidor i el producte. Aquesta maquinària exerceix una doble funció; exhibir els productes als clients i mantenir-los a una temperatura segura. Són la millor opció per a l’autoservei.

Les vitrines frigorífiques mantenen la temperatura ideal, i podem trobar des de begudes, carns, embotits o sushi, entre d’altres, mantenint el seu color, textura i sabor originals.

Negocis d’alimentació, cafeteries self-service, pastisseries de degustació, menjadors, hotels… totes disposen de vitrines refrigerades per facilitar el consum dels clients. A més, aquest mètode afavoreix la rapidesa de la compra, que sol ser un dels puntals d’aquest tipus de negoci.

Les vitrines murals frigorífiques són molt útils per exposar determinats aliments, com carns de qualitat, marisc, peixos… En molts casos, es troben en llocs estratègics, com a l’aparador.

L’estètica de les vitrines murals refrigerades d’autoservei tendeix a associar-se amb els lineals estàndard dels supermercats i grans superfícies, i en la majoria dels casos, la imatge donada és freda i poc harmoniosa amb la resta de locals, la qual cosa podria devaluar el producte.. 

A MTS, construïm vitrines murals refrigerades a mida, i amb els materials i colors més adequats per a cada espai. Amb el sistema de refrigeració òptim per a la conservació del producte que es vol exposar i la il·luminació que potencia la seva frescor i matisos.

L’objectiu d’una vitrina mural refrigerada és refrigerar adequadament el producte, alhora que donar-li un valor afegit en la seva presentació.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres al mts@mts.cat o al 93 752 20 54. Li esperem!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?