937 52 20 54 info@mts.cat

VITRINES EXPOSITORES REFRIGERADES

CONEIX LES NOSTRES VITRINES EXPOSITORES REFRIGERADES DE PRIMERA QUALITAT

A MTS Interiorisme Comercial construïm vitrines frigorífiques diferents i exclusives per a cada negoci.

Vitrines refrigerades de fred ventilat o estàtic: Ideals per carnisseries, xarcuteries, fleques, pastisseries, etc. 

De venda convencional o d’autoservei.

Murals refrigerats: Conservació de productes frescos i venda de lliure servei.

 TIPUS D´INSTAL.LACIÓ FRIGORÍFICA

En funció del tipus de producte que s’exposa, i de la forma de vendre de cada negoci, és convenient escollir entre els diferents tipus d’instal·lació frigorífica.

Vitrines de fred estàtic

Vitrinas de frío estático

Vitrines d´aire forçat

Vitrinas de frío ventilado

AUGMENTA LES TEVES VENDES GRÀCIES A LES NOSTRES VITRINES EXPOSITORES A MIDA

Mostrar bé el producte que es venen i conservar-lo en perfectes condicions, és una cosa essencial per a tots els negocis alimentació. I sens dubte, per als clients és primordial a l’hora de comprar. A MTS Interiorisme Comercial treballem en el disseny del seu local comercial i fabricació de mobiliari comercial, amb la finalitat d’augmentar les seves vendes. Aquesta és la nostra major satisfacció!

Refrigeració d’aliments

La refrigeració és el procés termodinàmic on s’extreu el calor del aliment baixant la seva temperatura. L’objectiu és conservar els aliments durant un temps prolongat.

En una botiga d´alimentació, és imprescindible tenir una vitrina frigorífica que garanteixi les condicions per a un bon refredament de l’aire i la temperatura.

Refrigeració de la carn 

El fred elimina la calor natural de la carn i amb això es frena el procés de descomposició de la mateixa. Aquest procés s’aconsegueix de diverses formes:

Refrigeració per circulació natural de l’aire o estàtic. S’empra en vitrines refrigerades amb poca profunditat o en què no es presenta una gran quantitat de gènere.

La més adequada per a lacarn, evita que es ressequi i manté el seu nivell d’humitat natural.

Refrigeració per aire forçat o ventilat. S’utilitza en vitrines refrigerades amb profunditat de superfície d’exposició o a on el volum del gènere a exposar és considerable.

La temperatura és constant en tota la vitrina, però és menys recomanable, ja que pot assecar més la carn. Per mantenir una temperatura constant en vitrines refrigerades tipus mural o autoservei, és convenient tenir-los tancats amb portes o cortines aïllants.

En una vitrina refrigerada, la temperatura idònia per a la conservació de la carn és de 0º a 2º.

Des de MTS Interiorisme Comercial t’ajudem a atreure nous clients i a fidelitzar-los.

Diferencia’t de la competència amb MTS Interiorisme Comercial!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?