937 52 20 54 info@mts.cat

A MTS dissenyem i fabriquem.

La nostra col·laboració pot anar des de el projecte integral claus en mà o únicament la fabricació del mobiliari frigorífic.

Som fabricants de mobles inoxidables i vitrines frigorífiques  a mida, sector a estructures metàl·liques, mobiliari auxiliar i decoratiu. 

A METRES MUNTATGES INTEGRALS ens centrem en el desenvolupament de mobiliari específic per a instal·lacions comercials, botigues i comerços, en acer inoxidable i altres materials. Posem el seu local comercial a punt per potenciar i incentivar les ventes.

Tenim una àmplia experiència en la fabricació de mobiliari per xarcuteries, carnisseries, peixateres, cafeteries, restaurants, etc. Adaptant-nos a cada projecte, apostem per la qualitat, la seguretat i l’eficiència. 

El nostre departament tècnic l’assessorarà per construir tot tipus de mobiliari, vitrines frigorífiques , taulells, expositors, prestatgeries, etc., amb la decoració i materials requerits pel projecte, acer inoxidable, Coriàn, Silestone, ferro, fusta, compacte, etc.

Estem a la teva disposició per assessorar-te i fer un pressupost sense  compromís. Contacti amb nosaltres a través del mail mts@mts.cat o trucant al 93 752 20 54. Li esperem!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?