937 52 20 54 info@mts.cat

Els mercats són senyes d’identitat de les nostres poblacions. Molts s’han convertit en llocs d’interès turístic i gastronòmic, però la realitat és que les parades de mercat tradicionals formen part de la nostra vida quotidiana. Comprar a les parades de mercat de proximitat és garantia d’omplir els nostres rebosts amb els productes més frescos, de proximitat i al millor preu.

Per sobreviure a la competència de supermercats i grans superfícies és imprescindible renovar i posar al dia la imatge de les parades de mercat.

Com a especialistes en interiorisme comercial, en mts.cat ens especialitzem en renovació de parades de mercat.

Una parada de mercat és un local comercial, un model de negoci amb característiques, identitat i caràcter propi.

CADA PARADA DE MERCAT HA DE SER ÚNICA I DIFERENT

La construcció o renovació d’una parada de mercat s’ ha de plantejar com qualsevol altre projecte d’interiorisme, analitzant les característiques, estudiant les necessitats i objectius de cada model de negoci.

La identitat corporativa d’un negoci és un dels aspectes més importants que cal cuidar, ja que és el primer que el client recorda. No només es troba al rètol, també en el disseny de la parada de mercat. La imatge corporativa d’una marca evoluciona sense perdre la seva essència. Transmetre valors és el principal finalitat de la renovació d’una parada de mercat.

TRADICIÓ, SERVEI, FRESCOR, VALORS PER DIFERENCIAR-SE DE LA COMPETÈNCIA

La inversió en la renovació d’ una parada de mercat ha de ser perdurable en el temps. Apostar per materials de qualitat, amb un manteniment i neteja senzill, faciliten els processos de treball.

La funcionalitat i una bona distribució dels espais de treball i venda és també una de les claus rellevants per al disseny de parades de mercat. El disseny ha d’optimitzar l’ espai i això passa per conèixer bé el model de negoci, tipus de producte, nombre de venedors, normatives i espais necessaris de preparació dels productes a la venda.

És imprescindible fer un adequat estudi d’il·luminació per destacar els productes frescos. En una parada de mercat s’ han de realçar els colors dels aliments per oferir-ne una imatge òptima.

UNA BONA EXPOSICIÓ DEL PRODUCTE ÉS LA FUNCIÓ MÉS IMPORTANT DE LA DECORACIÓ D’UNA PARADA DE MERCAT

 Tots els detalls per a un bon DISSENY DE PARADA DE MERCAT són importants:

  • Una decoració recarregada i que robi el protagonisme al producte és innecessària. Sempre menys, és més.
  • Colors estridents o cridaners destaquen sobre l’ exposat, robant el protagonisme al que veritablement importa, el que es ven.
  • Triar materials pràctics, duradors i adequats. Fàcils de netejar. Cada espai ha de tenir una finalitat. Organització.
  • Il·luminació. Com al teatre, posant el focus sobre el protagonista: els productes.
  • Una bona refrigeració dels aliments és fonamental perquè l’aliment conservi el seu aspecte, sabor i nutrients característics. Vitrines frigorífiques amb funcionament òptim.
  • Estudi de la distribució dels petits espais de la parada de mercat.

Combinar les vitrines tradicionals i les vitrines d’autoservei en parades de mercat també és una tendència que s’està començant a utilitzar. Donar servei a una part de clients que necessiten rapidesa en la compra pot ser un actiu per a les vendes. Les vitrines d’autoservei són un gran avantatge per evitar cues i per dispensar el producte preparat.

Som fabricants de vitrines frigorífiques a mesura que s’ajusten a tot tipus d’espais i característiques necessàries de conservació o congelació.

RENOVAR ÉS EL CAMÍ PER A L’AUGMENT DE LES VENDES

La nostra experiència ens diu que una renovació total o parcial d’una parada de mercat activa les vendes immediatament. En ocasions, simplement alguns canvis, criden l’atenció del client i estimulen l’impuls de compra.

Estem segurs d’oferir la millor relació qualitat/preu en el disseny de locals comercials i parades de mercat. Ens adaptem a les necessitats de cada negoci.

JUNTS ESTUDIAREM LES POSSIBILITATS DE MILLORA DELS SEUS OBJECTIUS

Per a qualsevol assessorament tècnic i pressupost acotat a les necessitats de qualsevol negoci, contacte en el correu info@mts.cat o en el telèfon 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?