937 52 20 54 info@mts.cat
En mts.cat construïm a mida tota classe de vitrines expositores refrigerades.

Existeixen diversos tipus de vitrines expositores refrigerades per a aliments que proporcionen un tractament diferent quant a conservació i exposició. Fabriquem vitrines expositores refrigerades a mida idònies per a la conservació de qualsevol mena d’aliment i la manera com es volen exposar a la venda. Ja sigui un comerç de venda tradicional, d’autoservei, o la combinació de totes dues, les nostres vitrines expositores refrigerades estan fabricades exclusivament per a cada negoci.

Diferenciar-se és la clau per a l’èxit d’un negoci en un sector tan competitiu com el de l’alimentació. Hi ha diversos punts clau que influeixen en la intenció de compra del client, però sens dubte, oferir un producte fresc i amb una aparença immillorable és el més important, i és aquí on és imprescindible comptar amb unes vitrines expositores refrigerades que disposi d’un sistema de refrigeració eficaç i materials adequats i atractius.

Les vitrines expositores refrigerades són aparells de refrigeració industrial que s’utilitza en l’hostaleria i l’alimentació. Però no és el mateix conservar carn que peix, o formatges que aus. Cada producte necessita un tipus de refrigeració diferent i adequat, tenint en compte, a més, la manera d’exposar, la forma de vendre, el lloc on es troba, la temperatura que hi ha o la corrent d’aire. Tots aquests factors entre d’altres, influiran a l’hora d’escollir una de les vitrines expositores refrigerades.

Escollir una de les vitrines expositores refrigerades

El primer pas a l’hora d’escollir una vitrina expositora refrigerada és saber com vendre cada producte. La venda tradicional proporciona un contacte directe i personalitzat amb el client, però avui dia és interessant, en molts casos, comptar amb una zona d’autoservei, per agilitzar la venda i donar un servei ràpid al client. En tractar-se d’una fabricació a mida, les nostres vitrines expositores refrigerades poden construir-se amb les mesures més adequades al volum que interessa exposar a la venda, tradicional o d’autoservei i a les característiques del local comercial, combinant, tancaments de vidres alts elevables o abatibles, o baixos de lliure servei.

Li donem la màxima importància a la qualitat dels materials empleats en tot el procés de producció de les nostres vitrines expositores refrigerades a mida, seguint els estàndards sanitaris i per garantir la correcta conservació de cada producte. Una bona elecció de materials, que faci protagonista el producte i harmonitzi amb la resta del local comercial.
Les nostres vitrines refrigerades estan construïdes amb base de polièster injectat, sense juntes, cantonades, ni soldadures, formant una base estanca, la qual cosa facilita la seva neteja. O d’acer inoxidable, que proporciona una base forta, neta i duradora. La decoració exterior pot ser de materials porcellànics, fusta, marbre, silestone, corian, etc… d’acord amb la decoració general de la botiga.

La nostra recomanació sempre és que la vitrina expositora refrigerada disposi d’il·luminació pròpia, sempre que sigui possible, per evitar ombres o zones poc il·luminades. Cada grup d’aliments és diferent i requereix tonalitats determinades. A les nostres vitrines expositores incorporem l’última tecnologia en il·luminació led específica per a alimentació, ressaltant i destacant les tonalitats que proporcionen un aspecte immillorable de frescor a cada producte.
Combinem els dissenys de vitrines expositores més atractius i innovadores estèticament amb la més alta tecnologia de fredor comercial per conservar els aliments. És imprescindible exposar-los d’una manera atractiva, però amb la confiança que mantenen les seves propietats nutricionals, mantenint-se a la temperatura i humitat necessàries. Una bona refrigeració, sigui amb sistema de fred estàtic sigui ventilat, garanteix la correcta conservació dels aliments en tota la superfície expositora de la vitrina refrigerada.

Mitjançant el coneixement de les característiques del seu negoci trobarem quina és la vitrina expositora refrigerada que millor s’adapta a les seves necessitats.

El nostre departament tècnic està a la seva disposició per assessorar-lo. Poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@mts.cat o al 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?