937 52 20 54 info@mts.cat

A MTS construïm vitrines per a carnisseries en parades de mercat i locals comercials.

En el disseny d’una vitrina frigorífica per a carnisseria és bàsic comptar amb un òptim sistema de refrigeració, però s’han de tenir en aspectes com la manera d’exposar el producte, la quantitat i la seva rotació. Conèixer la manera de treballar és bàsic per construir la vitrina frigorífica per a carnisseria més adequada per a cada model de negoci.

Vitrines per Carnisseries

Existeixen diferents maneres de refrigerar una vitrina frigorífica, per aire de ventilació gradual o estàtic i tenint en compte factors ambientals i d’humitat en l’entorn, una bona elecció optimitzarà el funcionament i consum dels motors.
Un disseny personalitzat per a cada botiga. Construïm les nostres vitrines refrigerades per a carnisseries a mida, la qual cosa permet adaptar el disseny, formes, mides i materials més convenients. Li donem la màxima importància a la qualitat dels materials emprats en tot el procés de producció per a les vitrines frigorífiques garantint la seva durabilitat, fàcil neteja i una correcta conservació dels productes carnis.

Fabriquem vitrines frigorífiques per a carnisseries a mida on es poden combinar zones de venda tradicional amb altres d’autoservei, donant una atenció ràpida al client, cada vegada més habitual, que prefereix no esperar a ser atès. D’aquí la importància de conèixer l’objectiu de client al qual volem dirigir-nos. Ajuda a fer-se unes preguntes bàsiques “que venem, com ho venem i a qui volem vendre” En un mercat tan competitiu, és imprescindible especialitzar-se i actualitzar-se.

Tècnicament, les nostres vitrines frigorífiques per a carnisseries s’ajusten als estàndards de qualitat i sanitaris actuals. Els nostres dissenys són atractius i pràctics, amb materials adequats, pràctics per a la seva neteja i manteniment i s’integren en l’estètica general del local comercial o parada de mercat. Seguim les últimes tendències en fabricació de tota mena de materials que siguin atractius, però que també compleixin amb les exigències del sector de l’alimentació quant a neteja i propietats anti bacteri.
La il·luminació és determinant perquè el producte fresc ofereixi un aspecte immillorable i les nostres vitrines frigorífiques per a carnisseries incorporen un sistema d’il·luminació exclusiu que realça els colors i textures de la carn fresca convidant a la venda. Sempre recomanem que les vitrines frigorífiques, sigui quin sigui el producte a exposar, incorporin la seva pròpia il·luminació a més de la penjant o encastar al sostre, evitant ombres i clarobscurs, perquè, la prioritat sempre ha de ser realçar el producte, convertir-lo en protagonista i objecte de desig.

Disseny vitrines per carnisseries

A MTS treballem per brindar una àmplia gamma de possibilitats de fabricació de vitrines frigorífiques. El convidem a seguir navegant per la nostra web on podrà trobar l’apartat “VITRINES” aquí podrà veure diversos models fets a mida, exemples que puguin assemblar-se al seu local. Som especialistes en disseny i fabricació, la qual cosa ens permet ser una empresa de referència en el sector de fabricants de vitrines frigorífiques per a carnisseries.

En tractar-se de vitrines frigorífiques construïdes a mida ens permet també tenir en compte les característiques físiques de les persones que treballen. No tenir en compte l’ ergonomia i les alçades de treball provoca en moltes ocasions lesions cròniques i baixes de personal. És fàcil aconseguir un ambient de treball sa i pràctic estudiant i tenint en compte petits detalls que faciliten el dia a dia.

Ens adaptem a les seves necessitats. Si únicament necessita una vitrina frigorífica per a carnisseria, podem fabricar-la adaptant-nos al disseny actual del seu local, si, per contra, la seva intenció és obrir un negoci o remodelar l’actual, oferim un servei íntegre de disseny, projecte i seguiment d’obra claus en mà. Més de 30 anys d’experiència ens avalen en el sector de l’interiorisme de locals comercials.

El nostre departament tècnic està a la seva disposició per assessorar-lo. No dubti a posar-se en
contacte amb nosaltres a info@mts.cat o al 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?