937 52 20 54 info@mts.cat

La decoració o renovació d’una carnisseria és el camí per a l’augment de les vendes d’un negoci, oferir una bona imatge en un local comercial o parada de mercat és un important objectiu per destacar-se de la competència als ulls del consumidor.

A MTS creem ambients amb caràcter propi i espais dinàmics. En la decoració de carnisseria optimitzem els espais, després d’un estudi minuciós de les necessitats de cada negoci.

Avui dia la competència és molt gran en general i especialment en el sector de l’alimentació. La decoració d’una carnisseria és un factor molt crític per diferenciar-se de grans superfícies i altres comerços. No renovar la imatge d’un local comercial és un alt risc i pot iniciar la pèrdua de clients que s’inclinaran a comprar en carnisseries més modernes i amb una imatge més actual.

A l’hora de projectar la decoració d’una carnisseria és molt rellevant conèixer l’orientació del negoci. Entendre i estudiar què es ven, com es ven i a qui es ven o es vol arribar a vendre són les preguntes bàsiques per trobar la decoració més adequada per a cada carnisseria:

  • Analitzar els punts forts i les mancances d’un negoci és el primer pas en la decoració d’una carnisseria.
  • Estudiar la manera de treballar. Elaboració pròpia. Zona autoservei. Precuinats. Etc. Personal: nombre de treballadors, alçades de treball, forma de cobrament al client. Etc
  • Maquinària i mobiliari necessaris.
  • Estudi del local i revisió de normatives sanitàries i ajuntament.
  • Nova imatge corporativa o revisió de l’actual.
  • Decoració de la carnisseria: sigui en un local comercial o parada de mercat, definir la imatge que es vol transmetre.

A MTS tenim experiències molt positives amb els nostres clients. Des del primer contacte la comunicació és fonamental. Escoltar, analitzar i entendre el nostre client, saber que necessita el seu negoci, els problemes que es troben diàriament és imprescindible per a la realització d’un projecte de decoració d’una carnisseria.

Després de l’anàlisi detallada de les necessitats, en MTS executem un projecte incorporant els elements adaptant-los a l’espai real del local. Una o diverses plantes de distribució a escala són el principi del treball fins a arribar a trobar, en una tasca conjunta amb el client, la manera més adequada d’incorporar tots els elements per aconseguir una decoració de carnisseria ideal per a un model exclusiu de negoci.

Un cop trobada la distribució idònia, i assegurant-nos que s’ajusta a la normativa sanitària i patrimonial vigent a la zona, procedirem a la realització d’un pressupost detallat del cost de l’obra i mobiliari per a la decoració de la carnisseria. En aquest pressupost, es puntualitzaran els costos de cada cosa, depenent del material que és possible incorporar en cada cas. Hi ha diferents possibilitats d’aplicació de materials per a la realització de la decoració d’una carnisseria i els costos varien en funció dels materials escollits. Amb la nostra experiència i assessorament, trobarem la millor relació, qualitat preu en cada cas.

En MTS entenem que els pressupostos de decoració d’una carnisseria han de ser clars i detallats, evitant extres i sobrecostos innecessaris. En ser fabricants, garantim la millor relació qualitat/preu en el sector.

Coneixent ja el cost molt ajustat a la realitat, realitzem un disseny 3D que oferirà una visió real de la decoració de la carnisseria. Aquest dibuix permetrà veure la nova imatge i poder fer canvis de colors o materials si fos necessari i és molt útil per fer-se una idea dels espais de treball i de venda al públic.

Incorporarem en el projecte de decoració de carnisseria el seu logo o imatge corporativa, l’actualitzarem o en crearem una de nova. És imprescindible tenir una marca distintiva i tenir cura del disseny gràfic i la comunicació audiovisual.

A MTS treballem per brindar una àmplia gamma de serveis. El convidem a seguir navegant per la nostra web on podrà trobar exemples dels nostres dissenys de decoració de carnisseries i altres locals comercials. Projectes de decoració de carnisseries fets que estan augmentant les seves vendes gràcies a la renovació. Ens especialitzem en fabricació i disseny i interiorisme comercial, la qual cosa ens permet ser una empresa de referència en el sector des de fa més de 30 anys i la millor elecció per a la decoració de carnisseries.

Farem un projecte integral a mida de les necessitats del seu negoci i de la projecció i No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres en info@mts.cat o en el 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?