937 52 20 54 info@mts.cat

Autoservei i plats preparats.

Els productes de conveniència han experimentat un gran creixement en els últims anys. La falta de temps o la falta de ganes de ficar-se a la cuina, fan que la tendència de plats “escalfar i llest” sigui més ampla i variada que mai i amb formulacions més saludables.

És per això que l’autoservei i plats preparats, és una gran oportunitat per a crear productes amb valor afegit per al sector dels productes frescos.

El embalatge és un element interactiu per a oferir més informació i funcionalitats al consumidor. I sense perdre la vista a la sostenibilitat, marcada per l’eliminació de les bosses de plàstic en els comerços i amb un embalatge de l’envasament dels plats preparats respectuós amb el medi ambient. 

La presentació dels aliments cuinats i els envasaments en vitrines refrigerades d’autoservei, ofereixen al client un servei dinàmic i la possibilitat de comprar de manera ràpida. 

Els nostres murals i vitrines frigorífiques d’autoservei són atractives, tenen un sistema de refrigeració d’òptima qualitat i s’integren perfectament en el conjunt de qualsevol comerç ja que estan fetes a mida i amb els materials de primera qualitat. Des de MTS, escoltem, valorem i estudiem les necessitats de cadascun dels nostres clients.

En Metres Muntatges Integrals, S.L. estem a la seva disposició per a assessorar-los i fer un pressupost sense compromís. Posi’s en contacte amb nosaltres escrivint-nos a mts@mts.cat o telefonant al 93 752 20 54. També li esperem en el nostre perfil de Linkedin.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?