937 52 20 54 info@mts.cat

Cadena de fred

Mantenir la cadena de fred és clau en alimentació fresca i pastisseria. Amb això es garanteix la seguretat alimentària i la qualitat del aliment. I és aquí on rau la importància de les vitrines frigorífiques, les vitrines expositores refrigerades. Comptar amb una maquinària de qualitat garanteix una conservació adequada. I així els productes estaran en el punt òptim per  al seu consum.

La cadena de fred té uns passos que s’han de seguir de manera estricta perquè el producte arribi al consum de forma segura, amb totes les seves propietats nutricionals i en perfecte estat. Si algun dels punts de la cadena és trenca, tota ella es veuria compromesa. I afectaria a la qualitat i la seguretat de l’aliment.

Aquest procés abasta des de la seva elaboració fins a la seva conservació. I en aquesta última fase és on entren en joc les vitrines frigorífiques. En MTS Interiorisme Comercial les nostres vitrines i mobles refrigerats, a més de ser eficients i pràctics, són atractives i suposen un reclam per al consumidor.

Construïm vitrines refrigerades a mida i exclusives, especialment dissenyades per a cada tipus de producte i amb un disseny acord amb la resta de l’espai comercial.

La nostra recomanació: Altres fabricants proposen el contrari, però les vitrines frigorífiques són equips destinats a l’exposició i venda de productes. No són equips per mantenir i emmagatzemar aliments. Per això, en la mida del possible, al final de la jornada laboral, recomanem buidar les vitrines frigorífiques, expositors refrigerats, el frigorífic expositor o la nevera expositora. I portar el producte a un armari o cambra frigorífica idònia per la conservació.

Per a qualsevol assessorament tècnic, i pressupost acotat a les necessitats de qualsevol negoci, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres en el  correu mts@mts.cat o al telèfon 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?