937 52 20 54 info@mts.cat

Disseny a mesura dels teus objectius.

Dins dels objectius d’un establiment comercial, està obtenir l’atenció del públic i així mateix generar un efecte positiu en les persones perquè comprin en el teu negoci. Per a això, hem de crear una atmosfera atractiva i donar major protagonisme als articles de cada botiga. 

Des de MTS col·laborem amb tu per a oferir-te un assessorament personalitzat en el teu local comercial.

El disseny d’espais comercials es basa en l’estratègia comercial i els teus objectius, i és per això que en MTS treballem el disseny dels espais comercials centrant-nos en els objectius dels nostres clients. 

Comptem amb una àmplia experiència en la decoració d’espais comercials i interiors de botigues, la qual cosa ens permet crear un espai únic per a atreure més clients i superar a la teva competència gràcies a un disseny d’espai comercial únic i de qualitat superior.

Donem forma als dissenys en el nostre taller, fabriquem a mesura mobiliari i vitrines frigorífiques de polièster, la qual cosa ens permet ser competitius econòmicament i cuidar els detalls i acabats. 

El nostre equip de professionals s’encarregarà de realitzar un disseny de nivell superior, sempre ajustat a les teves idees, objectius i necessitats.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta en el correu mts@mts.cat o en el telèfon 937 522 054 i via WhatsApp 605 98 87 51.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?