937 52 20 54 info@mts.cat

Disseny a mida dels teus objetius.

Dins dels objectius d’un establiment comercial, està obtenir l’atenció del públic i així mateix generar un efecte positiu en les persones perquè aquestes parin i  comprin. Per aquesta raó, desde MTS Interiorisme Comercial, fem una  atmosfera atractiva i donant major protagonisme als articles de cada botiga.  Des de MTS Interiorisme Comercial, col.laborem amb tu per oferir-te assessorament personalitzat.

El disseny d’espais comercials es basa en l’estratègia comercial i els seus objectius. 

El nostre disseny d’espai comercial es centra en cumplir amb  els teus objectius, amb el que conseguiràs potenciar el teu negoci.

 A MTS.cat Interiorisme Comercial comptem amb una àmplia experiència en la decoració d’espais comercials i interiors de botigues, el que ens permet crear un espai únic per atraure més clients i superar la teva competència gràcies a un disseny d’espai comercial únic i de qualitat superior. 

Donem forma als dissenys al nostre taller, fabriquem a mida mobiliari i vitrines frigorífiques de polièster, el que ens permet ser competitius econòmicament i cuidar els detalls i acabats.    

El nostre equip de professionals s’encarregarà de realitzar un disseny de  nivell superior, sempre ajustat  a les teves idees, objectius i necessitats. 

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol consulta en el correu mts@mts.cat o al telèfon 937 522 054. Contacti amb nosaltres!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?