937 52 20 54 info@mts.cat

Disseny de les peixateries. 

La renovació és el camí per a l’activació de les vendes, i en el cas de les peixateries també és important oferir una imatge actual i moderna.

En MTS construïm peixateries amb caràcter propi, espais dinàmics que incorporen elements que són tendència actualment:

  • Materials innovadors, formes suaus i colors que es diferencien del tradicional blanc i blau.
  • Incorporar vitrines frigorífiques i murals refrigerats per a vendre una gamma de productes que abans eren exclusius en supermercats.
  • Crear, sempre que sigui possible per les característiques del local o parada de mercat, una zona de degustació per a oferir al client la possibilitat de provar el mateix producte que s’exposa fresc.
  • Col·locar un viver que sempre és un reclam atractiu.
  • Crear una identitat corporativa. Una imatge atractiva amb un logo, que s’utilitzarà per a identificar el negoci, en targetes, papers i embolcalls. En xarxes socials, pàgines web o suports de venda.

Des de nostra fabrica, farem un projecte integral a mesura de les necessitats del seu negoci i de la projecció i imatge que vol donar-se al client potencial.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres en mts@mts.cat o en el 937 522 054, posarem la nostra experiència de més de 30 anys en la fabricació i muntatge de peixateries i comerços d’alimentació en general.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?