937 52 20 54 info@mts.cat

Espai en parades de mercat.

L´espai reduït suposa un important repte a l’hora de projectar, dissenyar i construir una parada de mercat.  

És important tenir molt clar quines són les necessitats del professional que decideix remodelar o fer una parada de mercat.  

COSES IMPRESCINDIBLES A TENIR EN COMPTE 

Fer un inventari rigorós i real dels elements que necessita en el seu dia a dia i per dur a terme la seva activitat i quantes persones treballaran dins de la parada del mercat.    

Preguntar-se que ven, a qui ven i com ho vol vendre.  

Rodejar-se d’un equip de professionals amb experiència en el muntatge de parades de mercat, que no només creen un espai atractiu a la vista del client, sinó que coordinen una obra, en un espai reduït, on intervindran diferents operaris, professionals de diferents àmbits. 

Triar una maquinària òptima i d´acord amb les necessitats de cada negoci és primordial en una parada del mercat de producte fresc, l´elecció d´una vitrina frigorífica adequada, que proporcioni unes prestacions de fred excel·lents i una exposició de producte atractiu i d´acord amb la decoració i l´interiorisme general.

A MTS Interiorismo Comercial construïm vitrines frigorífiques a mida, amb altures d’exposició i de treball adequades per a cada professional. Tenint en compte l’alçada dels venedors, per fer-les efectives agronòmicament. Amb materials de primera qualitat, i fred adequat per a una òptima conservació de cada aliment.   

Així mateix, el nostre mobiliari inoxidable a mida permet ajustar les mides dels elements del trasformador per optimitzar l’espai.  

Per a qualsevol assessorament tècnic, i pressupost acotat del mobiliari frigorífic d’una parada de mercat, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres en el correu mts@mts.cat i en al telèfon 937 522 054.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?