937 52 20 54 info@mts.cat

Espais que és veuen.

Els locals comercials neixen d’idees, conceptes o tradició i molta il·lusió. L’empresari inverteix una important suma de diners en la compra o lloguer d’un local i la funcionalitat del mateix, però avui en dia, és essencial per al consumidor final un aspecte fonamental com és la imatge. 

Per al desenvolupament d’un projecte de creació o rehabilitació d’un negoci alimentari, s’han d’implicar necessàriament diferents oficis que formaran part del procés d’execució, per la qual cosa és important comptar amb una empresa professional, que no només desenvolupi la idea, sinó que coordini tot l’equip perquè tot vagi com estava previst, controli els costos i el treball en el menor temps possible. 

A MTS tenim 30 anys d’experiència, dissenyant, coordinant i executant projectes comercials d’interiorisme.  A més, com que som fabricants directes, garantim la millor relació qualitat-preu del mercat.

La relació amb el client és essencial des del primer moment. La comunicació per a nosaltres és el més important, per entendre les teves necessitats i acompanyar-te durant tot el procés des del concepte de negoci fins al final de l’obra.  

El valor afegit que ofereix el disseny d’interiors ajudarà a l’emprenedor en la gestió i comunicació del seu negoci. No només donarà visibilitat, sinó que també donarà rellevància en vers d’altres locals de la zona i transmetrà els valors al públic objectiu al qué es dirigeix.  

Des de MTS oferim aquest acompanyament, des de la realització del projecte, la construcció integral de l’obra i la fabricació de mobles de fusta i frigorífics.   Posi’s en contacte amb nosaltres escrivint-nos a mts@mts.cat o telefonant al 93 752 20 54. També li esperem en el nostre perfil de Linkedin.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?