937 52 20 54 info@mts.cat

Experiència.

Al llarg dels anys hem demostrat que treballar amb els millors materials aporta un benefici indubtable.  Les nostres vitrines frigorífiques estan fabricades a mida i sota els més estrictes controls de qualitat. Garantim la millor qualitat, al millor preu.

Les vitrines frigorífiques de MTS Interiorisme Comercial són exclusives. Es tracta de vitrines frigorífiques personalitzades i adaptades a les necessitats de cada negoci.

El mercat és dinàmic, i ens hem d’adaptar a les noves necessitats i conèixer totes les novetats en el nostre ram pel que fa a sistemes de conservació, refrigeració, disseny, il·luminació i maquinària, que poden suposar millores en les nostres vitrines frigorífiques.

El nostre departament tècnic està a la seva disposició per assessorar-li pel que fa en tots els aspectes de la construcció i opcions de fred.

Desde  MTS Interiorisme Comercial, el nostre objectiu és facilitar la feina al professional amb la nostra experiència. Busquem solucions constructives per la millor i més atractiva conservació del productes. Una bona exposició fomenta les ventes. 

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres al mts@mts.cat o al 93 752 20 54. Li esperem a MTS Interiorisme Comercial!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?