937 52 20 54 info@mts.cat

Feng Shui al Interiorisme Comercial.

En qualsevol projecte de disseny d’interior un dels factors més importants és aconseguir l’harmonia i l’equilibri.  

En el interiorisme comercial s’aplica perquè les persones que entren en el comerç, i que treballen en el mateix se sentin còmodes ,a nivell funcional, fent de l’eficiència una màxima.  

El feng shui es basa en l’existència d’un chi el flux del qual es modifica per la forma i disposició de l’espai, les orientacions i els canvis temporals, d’aquesta manera, hem d’estudiar els espais en què passem més temps perquè l’energia que ens envolta flueixi d’una manera òptima i propícia per a nosaltres.  

Contràriament al que podríem pensar, és molt senzill dur-lo a terme. En els nostres projectes d’interiorisme apliquem petits detalls, com aprofitar la llum natural, utilitzar plantes naturals en la decoració, pensant que menys sempre és més i utilitzant colors lleugers i relaxants.  

Algunes claus per aconseguir l’harmonia en qualsevol entorn comercial: 

  • És fonamental l´ordre i la neteja, la no saturació i la serenitat en els colors.
  • És natural que no es pugui distribuir un espai comercial partint de zero, però tot es pot potenciar o neutralitzar amb colors, materials i formes. 
  • Les entrades al local han de ser grans, espaioses i amb llum.
  • Les cuines i obradors neutralitzen l’energia negativa, per elles entra la prosperitat en el negoci i és important cuidar-les. 
  • Els locals de formes llargues i estretes s´han de dissimular en la mesura de lo possible, per això, es poden col·locar elements decoratius com plantes naturals, prestatgeries, materials naturals i clars, etc… 
  • En la posició de treball, s´ha de protegir l’esquena i si pot ser, el mobiliari no ha de tenir cantonades punxegudes per evitar el tall d´energia. 
  • En general, l’elecció de colors i materials i la distribució harmoniosa del lloc, són essencials en el feng shui.

A MTS Interiorisme Comercial  posem tota la nostra capacitat de treball per fer del seu comerç un espai agradable i atractiu. Contacti amb nosaltres al nostre correu mts@mts.cat o al 937 522 054.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?