937 52 20 54 info@mts.cat

Frescor que es pot veure. L´exigència de la llum en el món de l’alimentació és sempre la mateixa: el producte ha de tenir un aspecte autèntic i apetitós. La varietat de colors requereix una excel·lent reproducció cromàtica.

Per presentar la fruita i la verdura acabada de recollir, fresca i mimada pel sol, el color autèntic de la carn o es vol despertar la gana pel pa cruixent, s´ha de posar en escena els productes de forma professional.

Existeix una àmplia gama de productes específics en el mercat d’il·luminació exclusiva per aliments, amb preus i prestacions diferents. Amb els nostres serveis d’assessorament individual trobarem una solució perfecta per les seves necessitats.

A mts.cat oferim assessorament tècnic per conèixer  el consum energètic de la vitrina frigorífica.

Les nostres vitrines frigorífiques  i murals refrigerats estan fabricats a mida i amb el sistema d’il·luminació més adequat per a les necessitats de cada negoci.

Confiar amb la professionalitat de mts.cat representa el camí més senzill i segur cap a la eficiència energètica en el mobiliari frigorífic.

Per consultes sense compromís, contacti a mts@mts.cat y en el 937 522 054

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?