937 52 20 54 info@mts.cat

L’ergonomia en el lloc de treball.

L’ergonomia és l’estudi del treball en relació amb el lloc de treball i els treballadors. La importància de passar la jornada laboral en un ambient saludable és una aspecte que es cuida cada vegada més en les empreses i en MTS ho tenim molt en compte.

L’avanç de la tecnologia i la informàtica han fomentat cada vegada més la creació de llocs de treball en els quals s’adopten postures que, encara que són còmodes respecte a altres treballs més durs físicament, si no es cuiden adequadament poden donar lloc a molèsties i malalties que empitjoren tant la qualitat de vida com la de les tasques a realitzar.

La importancia de passar la jornada laboral en un ambient saludable és un aspecte que cada vegada més es té en compte en les empreses, i aquestes millores també han d’emportar-se al món de l’alimentació.

L’àrea de treball ha d’estar dissenyada per a facilitar i simplificar el treball de la persona que exercirà la seva tasca en ell. S’hauran de tenir en compte aspectes com les altures del mobiliari, l’accessibilitat, el nombre de llocs de treball, la temperatura o les característiques dels materials que s’utilitzen.

En MTS construïm vitrines frigorífiques i mobiliari per a comerços, parades de mercat, restauració i hostaleria a mesura, per la qual cosa donem resposta a problemes d’accessibilitat als productes o altures de treball inadequades, que provoquen, amb el temps, lesions i problemes d’esquena.

En MTS l’assessorarem en el seu projecte d’interiorisme comercial, així que no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a fer un pressupost sense compromís, escrigui’ns a mts@mts.cat o telefoni al 937 522 054. Li esperem en MTS Interiorisme Comercial!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?