937 52 20 54 info@mts.cat

Mercats de Barcelona.

Barcelona és una de les poques ciutats del món que pot presumir d’una xarxa de trenta-nou mercats.

Més enllà de ser el reflex de la història de la ciutat i la seva aportació a la qualitat de vida dels ciutadans com a impulsors d’una dieta sana i equilibrada, els mercats barcelonins miren cap al futur amb la introducció de nous serveis d’acord amb les necessitats comercials del segle XXI. Alguns d’aquests nous serveis extra com a compra online, repartiment a domicili, àrees wi-fi, aparcament, servei de consigna o punt d’informació, entre altres.

A més, amb la situació en la qual ens trobem actualment amb el COVID-19, són moltes parades de mercat les que s’han vist obligades a implementar algun seu aquests serveis com pot ser la compra online i el repartiment a domicili, per a poder continuar treballant durant la pandèmia. Sens dubte, una excel·lent forma que els clients puguin continuar consumint productes de proximitat, frescos i de qualitat com són els que ofereixen els mercats.

D’aquí la importància de seguir aquesta evolució quant a la cura de la imatge i renovació de les parades de mercat. Cada parada forma part d’un conjunt dins d’un mercat, però és un negoci en si mateix, i renovar la seva imatge, és la millor manera d’activar les vendes i poder competir amb la competència.

Des de MTS, posem a la seva disposició la nostra experiència de més de 30 anys en el disseny i muntatge integral de parades de mercat.

A més de l’interiorisme, coordinem la intervenció dels professionals que participen en el muntatge i fabriquem mobiliari, així com vitrines frigorífiques de polièster o inoxidable a mesura.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a fer un pressupost sense compromís, claus en mà, en mts@mts.cat o en el 937 522 054. Li esperem en MTS Interiorisme Comercial!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?