937 52 20 54 info@mts.cat

El que no es veu, no es ven

En una botiga d´alimentació lo més important és cridar l’atenció del consumidor. Per a això, s’ha de treballar en el posicionament dels productes, la ubicació de les zones de venda, la zona de cobrament i potenciar les vendes a través dels cinc sentits.

En una botiga d´alimentació, els articles que més venen es col·loquen al centre del local, perquè el client hagi de visualitzar altres coses abans d’arribar a aquets.

La manera de col·locar els productes, així com potenciar la seva frescor, el seu aspecte i color afavoreixen les vendes.

Els productes ens “entren pels ulls”. Abans de conquistar el nostre paladar o fer un buit en els nostres rebosts, tot el que comprem a la botiga atrau la nostra mirada.

Fer els canvis de manera correcta pot generar un gran increment en les vendes. Per aquest mateix motiu, una imatge atractiva fa de la compra una experiència agradable i fidelitza clients.

Canviar per distingir-se de la competència també és un punt a favor donat l’excés d´oferta actual. I lluitar contra les grans superfícies que ofereixen tot tipus de productes només es pot combatre donant un servei personalitzat i agradable, oferint un producte amb una bona relació qualitat-preu i fent que els aliments tinguin un aspecte òptim.

Una vitrina frigorífica atractiva, amb un sistema de refrigeració adequat i una bona il·luminació és un element imprescindible en qualsevol comerç de alimentació.

El nostre departament tècnic està a la vostra disposició per assessorar-los pel que fa a tots els aspectes constructius i decoratius de qualsevol tipus de botiga i vitrina frigorífica a mida. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a mts@mts.cat o al 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?