937 52 20 54 info@mts.cat

Parades de Mercat.

Busquem solucions concretes per a la vostre parada de mercat, optimitzant l’espai, estudiant les vostres necessitats i adaptant-les a les noves exigències del mercat. És necessari optimitzar els processos de treball i augmentar la productivitat. La renovació és el camí lògic d’activar les vendes.

En el espai reduït d’una parada de mercat, donem especial importància a l’ergonomia que és la disciplina que s’encarrega del disseny de llocs de treball, eines i tasques, de manera que coincideixin amb les característiques fisiològiques, anatòmiques, psicològiques i les capacitats del treballador. Busquem l’optimització dels tres elements del sistema, humà-màquina-ambient.

A MTS Interiorisme Comercial Actualitzem l’estètica del comerç tradicional.

A MTS Interiorisme Comercial, el nostre objectiu és millorar el vostre negoci. Mirant al futur, però respectant el passat. Aprofitant la vostra experiència, però adaptant-la a les noves tendències del comerç actual. T’oferim un servei integral, distribució d’espais, disseny de la parada, execució de l´obra, disseny corporatiu, merchandising i llicències. Contacti amb nosaltres per a més informació. Li esperem! Pots trucar al 937 522 053 o enviar-nos un correu al  mts@mts.cat.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?