937 52 20 54 info@mts.cat

Els reptes mediambientals de la indústria del fred a l’alimentació.

La industria del fred s’agermana amb la industria de la alimentació. El primer garanteix la cadena de fred, però també està contribuïnt a la industria del primer sector industrial per la facturació a Espanya. 

A través de les innovacions tecnològiques en refrigeració, s’està fent un gran esforç en estalvi i eficiència energética.

Entre les reformes que produiran beneficis energètics i econòmics per a la indústria alimentària, n’hi ha tres: 

-Substitució d’equips obsolets per màquines avançades. 

-Implantació de nous sistemes de control de regulació i monitorització. 

-Implantació de nous fluids refrigerants.  

A la indústria alimentària, el cost del consum d’energia en el fred industrial i comercial pot arribar a ser varies vegades superior al cost de la inversió.   

Les directives relacionades amb l’ Ecodisseny estan generant canvis importants en la refrigeració i climatització, no només en motors, ventiladors, etc., sinó també en aquells relacionats amb el rendiment, com aïllament, tancaments, canonades, etc.  

Els processos de producción dels diferents subsectors d´alimentació: fruites i hortalisses, productes lactis, carns, peixos, begudes, productes congelats, pa, etc. requereixen solucions de fred diferents i específiques.  

L’ús de mobles frigorífids eficients per a la venda de producte fresc permet obtenir un estalvi compres entre el 25% i el 60%.  

Les vitrines frigorífiques i els mobles refrigerats que fabriquem a Metres Muntatges Integrals, S.L. tenen un disseny optimitzat d’evaporadors, que permeten el control de la temperatura amb temperatures d’evaporació més altes que amb els mobles tradicionals. Fem servir ventiladors d’alta eficiència, il·luminació de baix consum i incloem mètodes de control i regulació amb instruments d’alta precisió.

 Per a qualsevol consulta, poseu-vos en contacte mts@mts.cat al 93 752 20 54 o el 647 97 56 75.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?