937 52 20 54 info@mts.cat

VENDA ONLINE DE FRESCOS ES QUADRUPLICA EN 2020 

La millora progressiva de l’oferta d’alimentació dels distribuïdors online suposa, cada vegada més, una amenaça per a les botigues d’alimentació tradicional.

Els indicadors apunten al fet que la distribució online de productes d’alimentació aconsegueix una quota de mercat d’entre el 4% i el 6% en el que portem de 2020, actualment és de l’1% en aquest segment.

Aquest creixement posaria en risc al 15% de les botigues físiques tradicionals. Però, afortunadament, la falta de confiança en la qualitat del producte online dissuadeix als consumidors, que encara aprecien els avantatges de comprar en una botiga física i de proximitat. Malgrat que les botigues físiques tradicionals s’han anat adaptant al mercat online a causa del tancament dels seus comerços pel COVID-19, competeixen diàriament amb grans empreses dedicades al comerç online. Pel que pensar en el petit comerç en els temps que corren és molt important per a fer costat a l’economia del país. 

Els detallistes, han d’apostar per la qualitat i optimitzar la cadena de subministraments “del camp a la taula”. L’única manera de competir amb l’auge de la venda online és la millora notable de la gestió, que passa necessàriament per : la qualitat, les quantitats correctes, un assortiment adaptat a cada establiment, una presentació òptima (botigues i expositors atractius), la necessària col·laboració amb els proveïdors i la correcta implementació a les botigues a través dels empleats.

A MTS fabriquem a mesura tot tipus de mobiliari i vitrines frigorífiques.

El nostre departament tècnic està a la vostra disposició per a assessorar-vos en tots els aspectes constructius. No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres en mts@mts.cat o trucant al 93 752 20 54 i/o pel nostre WhatsApp 605 98 87 51. Li esperem!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?