937 52 20 54 info@mts.cat

Vinoteques.

Una de les tendències en creixement dels últims anys és la incorporació a les botigues d’alimentació d’una zona per clients aficionats als bons vins. 

Nous models de negoci, cellers, restaurants i botigues que incorporen una zona, un racó, una nevera específica per vins, oferint als seus clients un valor afegit. 

Els experts coincideixen que no hi ha res millor que una vinoteca per conservar les propietats d’un bon vi. Per aquesta mateixa raó, cada cop més locals comercials tenen un lloc reservat per tenir la seva pròpia vinoteca. 

Què és una vinoteca? 

És tracta d´un petit, mitjà o gran espai climatitzat, per conservar el vi en condicions de temperatura i humitat òptimes.

Existeixen vinoteques de fabricació estàndard, però la fabricació  d’una vinoteca a mida, permet adaptar-se a les mides, disseny, materials i característiques de l’espai on  s´ubicarà, donant a les ampolles un valor afegit per a la venda. 

A Metres Muntatges Integrals, S.L. construïm tot tipus de mobles refrigerats i vitrines frigorífiques a mida  i estem a la vostra disposició per assessorar-vos i fer un pressupost sense compromís de qualsevol tipus de vinoteca. Podeu contactar amb nosaltres al mts@mts.cat o al 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?