937 52 20 54 info@mts.cat

Vitrines per a pastisseries. 

Les vitrines de pastisseria de MTS estan dissenyades i fabricades amb la tecnologia més avançada per aconseguir una perfecta conservació del producte, optimitzant el consum energètic i permetent una visibilitat òptima de l’exposició. 

Les nostres vitrines frigorífiques a mida, tant de conservació com de congelació -18º i especials per a bombons, s’adapten al disseny general de la pastisseria o fleca, adaptant la forma, mides, el tipus de venda i els materials. 

Els vidres poden tenir les dimensions desitjades, amb el tipus d’obertura més convenient, i fins i tot ser corredissos, tipus bombonera. 

És important l’alçada d’exposició del producte, el que permet al client veure el producte exposat d’una forma clara i atractiva. 

La refrigeració correcta i la compensació de la circulació de la velocitat de l’aire permetrà una correcta conservació o congelació del producte i farà que no s’entelin els vidres. 

L’estudi de la il·luminació, mitjançant Leds, amb la tonalitat adequada és un punt bàsic en la construcció de les nostres vitrines per pastisseria. 

Pel que fa als materials, a l’interior poden ser d’acer inoxidable, alumini o altres, que puguin garantir els estàndards d’higiene i correcta conservació del producte. A l’exterior, la gamma és tan àmplia com les possibilitats de disseny del comerç.  

El nostre departament tècnic està a la seva disposició per assessorar-lo pel que fa a tots els aspectes constructius. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mts@mts.cat o al 93 752 20 54. 

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?