937 52 20 54 info@mts.cat

Vitrines per a formatges.

Una vitrina frigorífica a mida per a formatges, fabricada per Metres Muntatges Integrals, és perfecte per a la conservació dels formatges. Dissenyem vitrines per presentar i conservar tot tipus de formatges. Els més curats, de tapa dura que s’han de conservar entre els 8º i els 12º, i els de pasta tova, que es conservaran millor a temperatures més baixes, menys de 4º graus.

L’objectiu és respectar el fred específic exigit per als diferents tipus de formatges, sigui quina sigui la manera d’exposar-los, a una vitrina autoservei o una vitrina frigorífica de venta tradicional. 

A més, al tractar-se de mobiliari frigorífic fet a mida, podem adaptar el disseny a qualsevol mida, material i color.

Triar una vitrina frigorífica o un mural frigorífic a mida de Metres Muntatges Integrals és triar un equipament de qualitat, funcional, estètic i durader al llarg del temps. 

El nostre departament tècnic, amb més de 25 anys d’experiència, està a la teva disposició per assessorar-li en tots els aspectes constructius. No dubti en posar-te en contacte amb nosaltres a mts@mts.cat o al 93 752 20 54. ¡Li esperem a MTS!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?