937 52 20 54 info@mts.cat

Vitrines per a xarcuteries.

En METRES MUNTATGES INTEGRALS construïm vitrines frigorífiques a mida per xarcuteries.

En una xarcuteria hi pot haver diversos grups d’aliments per a la venda, que requereixen un tractament diferent en quant a conservació i exposició. Fabriquem vitrines frigorífiques a mida idònies per la conservació d’embotits i carn fresca, que poden tenir una zona neutra, per a l’exposició d’embotits curats.  

També es pot crear una zona específica per formatges, així com combinar en la mateixa vitrina frigorífica  zones de venda convencional o d’auto-servei.  

D’altra banda, es possible crear una zona d’auto-servei vertical o horitzontal. Construïm murals i semimurals d’auto-servei a mida, per a una venda àgil i acord amb  les necessitats del client actual.  

L’assessorem, segons del tipus de negoci, i / o local comercial, ja que l’elecció d’equips freds és un factor clau per a l’èxit del negoci.  

Li donem la màxima importància a la qualitat dels materials empleats en  tot el procés de producció de les nostres vitrines frigorífiques, murals i semimurals a mida, per garantir la seva durabilitat i la bona i correcta conservació dels productes de xarcuteria. 

A MTS, dissenyem vitrines frigorífiques úniques, que s’adapten a la decoració general de cada negoci.

El nostre departament tècnic està a la seva disposició per qualsevol consulta. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a mts@mts.cat o al 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?