937 52 20 54 info@mts.cat

Un armari expositor refrigerat és un tipus especial de nevera de panell frontal il·luminat per utilitzar principalment en els sectors de l’hostaleria, pastisseria i alimentació.

Aquests armaris expositors refrigerats amb porta de vidre combinen totes les prestacions d´una nevera industrial amb un expositor que queda visible a el públic.

Per què portes de vidre per a un armari expositor refrigerat?

El vidre del expositor compleix una important funció: permet veure els productes que es troben en el seu interior sense necessitat d’obrir constantment la porta. El vidre és visualment atractiu i el seu estil modern permet adaptar-lo fàcilment a qualsevol racó del local.

El sistema de tancament de les portes de la nevera està fabricada exclusivament per obtenir una excel·lent estanquitat i així evitar la pèrdua de fred. El doble envidrament és per recuperar el fred ràpidament.

Són ideals i estan exclusivament dissenyats per al tipus d’aliment que es vol conservar.

Avantatges i beneficis dels amaris expositors amb porta de vidre

Estalvi energètic

Les portes de vidre i la il·luminació interior permeten al consumidor observar els productes sense necessitat d´obrir les portes. I escollir concretament el producte.

S´evita la pèrdua de fred i s´estalvia llum.

2 Atractius pel client

Les neveres expositores amb portes de vidre estan dissenyades per captar l’atenció dels clients, el que es tradueix en majors vendes. L’exposició atractiva és la millor promoció.

3 Mantenir la temperatura constant

Les portes de la nevera en una botiga o comerç  s’obren i tanquen contínuament, però l’equip està dissenyat per mantenir la temperatura del producte.

4 Disseny personalitzat

Els nostres armaris refrigerats a mida estan dissenyats en exclusiva per a cada projecte, de manera que queda completament integrat en la imatge general que es requereixi per a cada local comercial.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?