937 52 20 54 info@mts.cat

Cultura gastronòmica i disseny.

Vivim en un país ric en sabors i ingredients de primera qualitat, i cada vegada son més els locals comercials, les cafeteries, restaurants, bars i botigues d’alimentació que obren amb la clara intenció d’anar un pas més enllà, oferint un plus creatiu i diferent on triar.

Els locals de moda van i vénen, però alguns perduren amb el temps. Negocis que funcionen i fins i tot es converteixen en franquícies, són les que aposten per la coherència entre el que venen i la decoració. És imprescindible estudiar la imatge i el concepte.

L’interiorisme comercial ha de cuidar-se, escollint materials i elements adequats que marcaran  la identitat del local i la diferència amb la resta de locals.

L’especialització avui en dia és cada vegada més important perquè els negocis es diferenciïn. Davant la gran oferta gastronòmica i d´alimentació que existeix, el concepte marcarà les pautes per realitzar un disseny adaptat a les necessitats del local i del seu públic.

El mercat està saturat d’oferta comercial, i en ell triomfaran aquells que més cridin l’atenció o que ofereixin un concepte definit o amb una idea de negoci tradicional, però que han actualitzat el seu interiorisme i discurs creatiu en relació amb el producte que venen.

A MTS Interiorisme Comercial portem 30 anys afegint valor a les botigues d’alimentació, ja siguin de nova creació o rehabilitant-les, generant creixement i expansió.

Explica’ns la teva idea de negoci o les millores que t’agradaria realitzar!!!

Des de MTS Interiorisme Comercial li assesorem per al seu projecte, ens pots escriure a mts@mts.cat o trucar al 937 522 054. ¡Contacti amb nosaltres!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?