937 52 20 54 info@mts.cat

El disseny de botigues es basa en l’estratègia comercial i la manera de comunicar la imatge que volem transmetre.

Un dels objectius del disseny de botigues, és captar l’atenció del públic i generar un efecte positiu en els clients perquè comprar sigui una experiència positiva, creant una atmosfera atractiva i donant major protagonisme als productes a la venda.

A mts.cat comptem amb una àmplia experiència en el disseny de botigues, cosa que ens permet crear espais únics i de qualitat superior.

“La importància de comptar amb una empresa professional i especialitzada en el disseny de botigues l’ajudarà a vendre més”

Ens adaptem a les necessitats de cada client per al disseny de la seva botiga, des d’una actuació parcial, subministrant únicament el mobiliari frigorífic o canviant la imatge de manera puntual o integral, renovant o creant des de l’inici tot el disseny de la botiga i oferint un servei claus en mà.

La nostra experiència ens ha portat a tenir un procés de treball ordenat en el disseny de botigues, sigui un comerç d’alimentació o parada de mercat:

En un primer contacte, estudiem minuciosament les necessitats del seu negoci, processos de treball, nombre de treballadors i objectius: que ven, com ven i a qui ven o vol vendre.

D’acord amb aquesta informació fem una o diverses distribucions en planta (2D) que treballarem conjuntament per trobar el que serà el perfecte disseny de la botiga.

Partint de la planta de distribució realitzem un dibuix (3D) que s’ajustarà al màxim al que serà el disseny de la botiga un cop acabada, amb els materials i mobiliari.

 

Hem comprovat amb l’experiència que treballar amb els millors materials aporta un benefici indubtable. En el mercat existeix un ampli ventall de materials, i és important conèixer les seves característiques, triar els millors en relació qualitat/preu. Els assessorarem sobre diferents materials, il·luminació i mobiliari frigorífic i les seves prestacions i qualitats.

Ens superarem dia a dia. En mts.cat adaptem el disseny de botigues a les noves necessitats i estem al dia de totes les novetats en el nostre ram quant a sistemes de conservació, refrigeració, il·luminació, materials i maquinària, que puguin suposar millores en el seu negoci d’alimentació.

Gràcies al treball previ, a l’estudi minuciós de les necessitats i la creació d’un projecte 2D i 3D podem realitzar un pressupost detallat i acotat del disseny de la botiga.

 

Donem forma al disseny al nostre taller, fabriquem a mida mobiliari i vitrines frigorífiques de polièster, la qual cosa ens permet ser competitius econòmicament i cuidar els detalls i acabats. Seguint els més estrictes controls de qualitat, planifiquem, preparem i construïm prèviament tots els elements, aconseguint reduir al mínim els temps d’obra.

 

Cuidem tots els detalls. Tan imprescindible com el disseny de la botiga, és el disseny de la marca. El nostre departament de disseny gràfic crearà o renovarà el seu logotip per incorporar-lo en el nou disseny de la botiga. La renovació és imprescindible per a l’activació de les vendes.

L’ajudarem a comunicar la imatge que vol transmetre, potenciant els punts forts de la seva estratègia de venda.

 

Està més que demostrat que el dia d’avui el disseny és l’arma principal per triomfar en un món amb tanta competència. mts.cat treballa la innovació i l’originalitat creativa amb dissenys de botigues originals, creant comerços únics i incomparables en el sector.

mts.cat marca la diferència per crear ambients que destaquin i convidin a la venda.

 

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta al correu info@mts.cat o al telèfon 937 522 054

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?