937 52 20 54 info@mts.cat

La renovació és el camí d’activar les vendes, i en el cas de les peixateres també és important oferir una imatge actual i moderna.

En MTS construïm peixateria amb caràcter propi, espais dinàmics que incorporen elements que són tendència actualment:

  • Materials innovadors i formes suaus
  • Incorporar vitrines frigorífiques i murals refrigerats per vendre una gamma de productes que abans eren exclusius a supermercats.
  • Crear, sempre que sigui possible per les característiques del lloc o parada del mercat, una zona de degustació per oferir al client la possibilitat de provar el mateix producte que s´exposa fresc.
  • Col·locar un viver que sempre és un reclam atractiu.
  • Crear una identitat corporativa. Una imatge atractiva amb un logotip, que s’utilitzarà per identificar el negoci, en targetes, papers i embolcalls. En xarxes socials, webs o mitjans de venda.

Farem un projecte integral adaptat a les necessitats del seu negoci i a la projecció i imatge que vulguis donar al client potencial. No dubti en contactar amb nosaltres en mts@mts.cat o al 937 522 054, posarem la nostra experiència de més de 30 anys en la fabricació i muntatge de peixateries i comerços  d’alimentació en general.
La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?