937 52 20 54 info@mts.cat

La importància del fred en una vitrina frigorífica. 

Factors a tenir en compte per triar una vitrina expositora frigorífica 

No totes les vitrines expositores frigorífiques són iguals.

Cada producte fresc té diferents característiques de conservació i a l’hora d´escollir una vitrina frigorífica cal tenir en compte el què es ven, com es ven i on es ven.

Un sistema de fred adequat per a cada producte és el més important a l’hora de determinar la vitrina frigorífica que cobrirà les necessitats determinades d’un negoci.

Conservació d’aliments a la vitrina expositora frigorífica

No és el mateix el nivell de temperatura i humitat que necessita la vitrina expositora d’una carnisseria o pollería, que la d´una xarcuteria o especialitats de formatge. Amb un correcte sistema de fred, el client apreciarà el producte en perfecte estat i aspecte.

Experiència en la fabricació de vitrines expositores a mida 

Tenint en compte la importància d’una correcta elecció del fred a una vitrina frigorífica expositora, és bàsic assessorar-se per una empresa especialitzada. A Metres Muntatges Integrals, amb experiència de 30 anys, estudiem cada cas individualment i tenint en compte les necessitats concretes, dissenyem i construïm vitrines frigorífiques a mida i  amb un sistema de fred completament personalitzat.

Relació qualitat-preu a l’hora de decidir-se per una vitrina frigorífica

Avui en dia existeix una gran oferta de vitrines estàndard, construïdes en sèrie, amb preus econòmics, que no ofereixen els serveis adequats. El fred no funciona, es reseca el producte i, per tant, fan que els aliments tinguin un aspecte que no és l’adequat i, com a conseqüència d´aixó, una vida més limitada. Per aquest motiu, cal assegurar-se que els materials utilitzats siguin de òptima qualitat, per garantir  un correcte rendiment del sistema de fred i que els aliments exposats es conservin adequadament.

Aconsegueix un pressupost sense compromís de les nostres vitrines frigorífiques

En MTS, realitzarem un estudi de les necessitats de cada cas, assessorant al professional, per triar el tipus de fred i vitrina frigorífica més adequat i amb les mides, característiques i disseny determinats. Realitzarem un pressupost sense compromís, amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres al mts@mts.cat o al 93 752 20 54. Li esperem a MTS Interiorisme Comercial!

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?