937 52 20 54 info@mts.cat

L’ergonomia és l’estudi del treball en relació amb el lloc de treball i els treballadors. La importància de passar la jornada laboral en un ambient saludable és un aspecte que cada vegada es cuida més a les empreses i en MTS.cat ho tenim en compte.

L’avanç de la tecnologia i la informàtica han fomentat cada vegada més la creació de llocs de treball en què s’adopten postures que, encara que són còmodes respecte a altres treballs més durs físicament, si no es cuiden adequadament poden donar lloc a molèsties i malalties que empitjoren tant la qualitat de vida com la de les tasques a realitzar.

La importància de passar la jornada laboral en un ambient saludable és un aspecte que es té cada vegada més en compte a les empreses, i aquestes millores també s’han de portar al món de l’alimentació.

L’àrea de treball ha d’estar dissenyada per facilitar i simplificar el treball de la persona que exerceix la seva tasca en ell. S’han de tenir en compte aspectes com les altures del mobiliari, l’accessibilitat, el nombre de llocs de treball, la temperatura o les característiques dels materials que s´utilitzen.

A MTS.cat construïm vitrines frigorífiques i mobiliari per a hostaleria a mida, pel que donem resposta a problemes d’accessibilitat a productes o altures de treball inadequades, que provoquen, amb el temps, lesions i problemes d’esquena.

Els assessorem sense compromís el nostre departament tècnic mts@mts.cat o al 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?