937 52 20 54 info@mts.cat

Busquem solucions concretes per a la seva parada de mercat, optimitzant l’espai, estudiant les seves necessitats i adaptant-les a les noves exigències del mercat. És necessari optimitzar els processos de treball i augmentar la productivitat. La renovació és el camí lògic per activar les vendes.

En el reduït espai d’una parada de mercat, donem especial importància a l’ergonomia que és la disciplina que s’encarrega del disseny de llocs de treball, eines i tasques, de manera que coincideixin amb les característiques fisiològiques, anatòmiques, psicològiques i de les capacitats del treballador. Busquem l’optimització dels tres elements del sistema, humà-màquina-entorn.

Actualitzem l’estètica del comerç tradicional.

El nostre objectiu és millorar el seu negoci. Mirant al futur, però respectant el passat. Aprofitant la seva experiència, però adaptant-la a les noves tendències del comerç actual.

Oferim un servei integral, distribució d’espais, disseny de la parada, execució de l’obra, disseny corporatiu, merchandising i llicències.

Per a qualsevol assessorament tècnic i pressupost limitat a les necessitats de qualsevol negoci, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres al mts@mts.cat  o al telèfon 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?