937 52 20 54 info@mts.cat

Busquem solucions concretes per la vostra parada de mercat, optimitzant l’espai, estudiant les vostres necessitats i adaptant-les a les noves exigències del mercat. Cal optimitzar els processos de treball i augmentar la productivitat. La renovació és la manera lògica d’activar les vendes.

A el reduït espai d’una parada de mercat, donem especial importància a l’ergonomia, que és la disciplina que s’encarrega del disseny de llocs de treball, eines i tasques, de manera que coincideixin amb les característiques fisiològiques, anatòmiques, psicològiques i les capacitats del treballador. Busquem l’optimització dels tres elements del sistema, humà-màquina-entorn.

Actualitzem l’estètica del comerç tradicional.

El nostre objectiu és millorar el vostre negoci. Mirant al futur, però respectant el passat. Aprofitant la teva experiència, però adaptant-la a les noves tendències del comerç actual.

T’oferim un servei integral, distribució de l’espai, disseny de la parada, execució d’obra,

disseny corporatiu, marxandatge i llicències.

Per a qualsevol dubte tècnic, el nostre contacte, mts@mts.cat o trucant al 937 522 054

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?