937 52 20 54 info@mts.cat

 

L’interès per la sostenibilitat i la preocupació per l’impacte que el comportament dels consumidors pot tenir en el medi ambient és una tendència important en els últims temps. Això comportarà grans canvis en el sector de l´alimentació, ja que els consumidors estan cada vegada més compromesos a prendre decisions ètiques, sostenibles i ecològiques.

La tendència és més clara a Europa, especialment al Regne Unit, on els supermercats ja responen a aquesta demanda.

Els consumidors “millenials” també influeixen cada vegada més en la forma en què mengem, prenent decisions més saludables, moltes de les quals reflecteixen les seves preocupacions sobre la sostenibilitat i el medi ambient, inclosa la compra de productes ecològics.

En qualsevol cas, l’experiència passada suggereix que les vendes de productes ecològics són bastant sensibles al clima econòmic. Si les relacions comercials dels Estats Units o el Brexit tenen efectes econòmics negatius, els consumidors poden prioritzar el preu per sobre de qualsevol altre criteri. No obstant això, llevat que es produeixi una recessió, esperem que les opcions d’aliments ecològics siguin més populars.

Amb els productes frescos, com la carn ecològica, els productes lactis i les fruites i verdures, és doblement important minimitzar les pèrdues a través de previsions precises.

A MTS fem que el disseny comercial sigui atractiu i eficient. Adequat per a noves tendències de mercat.

Per a consultes i pressupostos sense compromís, contacti amb mts@mts.cat o al 937 522 054

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?