937 52 20 54 info@mts.cat

Com a fabricants de Vitrines Frigorífiques a mida, treballem amb tot tipus de materials i assessorem sobre els més adequats i innovadors del mercat. En aquesta ocasió, analitzem un material que utilitzem habitualment.

Solid Surface és un material sintètic fabricat per diverses marques, que genèricament s’anomena Corian per DuPont, que va començar a comercialitzar-lo el 1967. Es compon d´1/3 de resina acrílica i 2/3 de mineral.

1. És un material apte per a exteriors, que no es veu afectat per la radiació ultraviolada.

2. Les peces de Corian s’uneixen amb adhesius especials que eliminen les juntes, permetent obtenir objectes de grans dimensions i d´aparença contínua.

3. No és porós. Els desperfectes lleus es poden eliminar per fregament amb netejadors no abrasius o per poliment; i els greus es poden reparar localment…

4. És un material inert i, en cas d’incendi, els gasos de la seva combustió no són tòxics.

5. És totalment impermeable i antibacterià, el que fa que sigui una bona opció per a ser usat en botigues d’alimentació on es requereix 100% d´higiene.

6. No es deforma a temperatures inferiors a 205º

7. Al no tenir porus, resisteix bé les taques, i únicament és sensible a productes químics com la acetona i certs dissolvents.

En MTS.cat, vam optar per la utilització d’aquest material en moltes ocasions, per a l’acabat de les nostres Vitrines Frigorífiques a mida. Té òptim resultat com a sobre de treball, aigüeres, acabats decoratius i reixes de ventilació.

Estem a la seva disposició per assessorar-lo i fer un pressupost sense compromís a mts@mts.cat o al 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?