937 52 20 54 info@mts.cat

Segurament estigui pensant en adquirir una nova vitrina frigorífica i en aquests moments siguin molts els dubtes que se li plantegen.

Per aquest motiu, des de MTS.cat volem assessorar-li sobre quines són les característiques més importants a tenir en compte a l’hora de triar una vitrina frigorífica per a una botiga d’alimentació o parada de mercat.

A l’hora d´escollir la seva Vitrina refrigerada, ha de tenir en compte una sèrie de factors:

1 Sistema de conservació de la vitrina frigorífica

Escollir el sistema fred més adequat a les característiques del producte a exposar és imprescindible.

A MTS.cat som experts en la fabricació de tot tipus de vitrines frigorífiques a mida.

Ja siguin vendes tradicionals o d’autoservei, cadascuna de les nostres vitrines frigorífiques té un fred específic, per oferir el màxim rendiment i un mínim consum.

Independentment del disseny de la vitrina, adaptem el sistema de refrigeració més adequat per a cada negoci.

2 Materials de primera qualitat

En la fabricació de les nostres vitrines frigorífiques únicament utilitzem materials d’alta qualitat.

Tant inoxidable com de polièster, disposem d´estrictes controls de qualitat que garanteixen estanqueïtat, neteja i durabilitat en totes les nostres vitrines..

3 Visibilitat i il·luminació

Per a qualsevol professional de l’alimentació, la forma en què el comprador percep l’aspecte dels productes que exposa és molt important.

Factors com l’alçada de l’exposició, la mida dels vidres, la seva forma i qualitat són determinants per a l’èxit de les seves vendes.

Així mateix, la qualitat de la llum i l’elecció del to o temperatura, és imprescindible per exposar de manera adequada el producte i ressaltar la seva frescor i colors.

Cal destacar que des de MTS.cat recomanem que, en la mesura del possible, la vitrina de venta tradicional, disposi del seu propi carril led integrat, cosa que garanteix que no es creïn ombres i s’il·lumini directament el producte.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?