937 52 20 54 info@mts.cat

A la recerca d’un estil de vida més saludable els clients exigeixen una àmplia gamma de productes frescos. La seva correcta refrigeració en vitrines expositores refrigerades és fonamental. És important tenir en compte factors com la temperatura i la humitat per obtenir una qualitat de sabor i imatge òptimes. Cada producte requereix condicions adequades i controlades per conservar el seu sabor, color, textura i olor. D’ aquí la importància de disposar d’ una vitrina expositora refrigerada de màxima qualitat en el seu comerç d’ alimentació.

Mantenir la frescor i la màxima qualitat dels aliments exposats és el primer pas per aconseguir la fidelització del client. D’ aquí la importància de triar la millor qualitat i la més adequada vitrina expositora refrigerada per a les característiques i necessitats de cada negoci. Les construïdes per mts.cat combinen un funcionament òptim del sistema de fred, els materials més adequats i una estètica d’ acord amb la resta del comerç.

Fabriquem vitrines expositores refrigerades, construïdes exclusivament a mida per a cada model de negoci.

A la seva botiga d’alimentació, és molt important presentar al client una bona imatge del local i fer que els seus productes exposats presentin un aspecte atractiu i tentador. Imatge, fred eficient i il·luminació adequada són factors imprescindibles per assolir els màxims objectius de vendes.

Les vitrines expositores refrigerades en qualsevol comerç d’ alimentació assumeixen la responsabilitat de ser el primer impacte visual que percep el client quan entra en el seu establiment, i han de transmetre que el producte que exposen és de la màxima qualitat, aspecte immillorable i ultra fresc.

Segons el seu model de negoci, les vitrines expositores refrigerades poden ser de venda tradicional o d’autoservei. En tractar-se de mobiliari frigorífic fabricat a mida, podem construir qualsevol dels dos estils o una combinació d’ ambdues.

Una altra manera d’exposar el producte és en murals refrigerats que ofereixen una exposició vertical molt atractiva i de gran capacitat. Aquest tipus d’exposició combina perfectament amb la venda tradicional de les vitrines expositores refrigerades de venda tradicional o autoservei, per oferir al client la possibilitat de fer una compra ràpida i d’impuls.

Tenint en compte la gran oferta i competència en el sector és important renovar el seu negoci per activar les vendes. En mts.cat comptem amb una gran experiència en interiorisme comercial i l’assessorarem en qualsevol actuació que requereixi el seu negoci, ja sigui obra integral o parcial. Creant el projecte de renovació des de l’inici o construint i instal·lant únicament les vitrines expositores refrigerades més adequades a les seves necessitats.

 

 

Els dissenys del nostre mobiliari són exclusius, per la qual cosa es poden construir en acer inoxidable o polièster a mida i amb els materials per a la seva decoració exterior més adequats per integrar-se en el disseny general del local comercial, tenint en compte els estàndards sanitaris i la comoditat de la seva neteja i manteniment.

Trobarem el millor tipus de refrigeració per a la conservació dels aliments, després d’estudiar-ne rotació, el tipus de venda, concurrència, característiques i temperatura del local i on està situat.

Els productes frescos són delicats, l’oxidació dels seus lípids o greixos en exposar-se a la llum pot canviar en dies l’aspecte i posteriorment el seu gust, per això, un altre factor molt important en l’elecció de les vitrines expositores refrigerades és la il·luminació. No és el mateix il·luminar un producte que un altre, i una adequada il·luminació és determinant per ressaltar els colors i textures. Una llum càlida i lleugerament groguenca sobre els lactis o pastisseria atreu l’atenció i estimula l’apetit. Una llum especial càrnia ressalta els vermells de carns i xarcuteria oferint un aspecte d’ultra frescor.

A l’hora de dissenyar les nostres vitrines expositores refrigerades tenim en compte també la metodologia de treball i operativa de les persones que treballen en el comerç, així com l’altura del sobre i accés a la safata expositora per evitar males postures i possibles lesions per una mala planificació ergonòmica.

Ens reinventem cada dia per millorar les nostres fabricacions de vitrines expositores refrigerades i els seus dissenys.

Estem segurs d’oferir la millor relació qualitat/preu en el disseny de locals comercials.

Per a qualsevol assessorament tècnic i pressupost acotat a les necessitats de qualsevol negoci, contacti en el correu info@mts.cat o en el telèfon 93 752 20 54.

La web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer click en Aceptar , das ok al uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos.    Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?